4. Miel in ’t Zand jr & Miel in ’t Zand sr ontmoeten Toos Bleize

Onze Facebookpagina  

   

Miel jr (59j), zoon van Jean en Paula in ’t Zand, is genoemd naar zijn peetoom Miel in ’t Zand (84j). Beide Mielen zijn geboren en opgegroeid in Maastricht. En samen zijn zij de enige 2 mensen die deze naam dragen en dat schept al jaren een speciale band.
Beide Mielen zijn ook vertegenwoordigd in onze redactiecommissie en vinden het, samen met de andere redactieleden, een uitdaging om de geschiedenis van de familie vast te leggen, in stand te houden en ook... om bij zoveel mogelijk familieleden een familieband te laten ontstaan.

Miel jr heeft ook een bijzondere baan, hij is initiatiefnemer en voorzitter van stichting Topsport for Life (zie www.topsportforlife.nl). Een goed doel dat mensen die leven met een levensbedreigende ziekte onvergetelijke dagen bezorgt en hun en hun naasten ook coacht bij dit moeilijke leven. Wanneer je zo ziek bent, is het iedere dag topsport, vandaar ook de naam van de stichting.

Bovendien zijn er ook bekende topsportmensen aan de stichting verbonden, zoals voetbalheld Hans van Breukelen (zie het artikel met Bryan in ’t Zandt). Toevallige omstandigheid is ook, dat de stichting sinds kort gevestigd is in één van de oudste voormalige Philips-fabrieksgebouwen (het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven), de omgeving waar zijn oom Miel bijna zijn hele werkzame leven voor Philips gewerkt heeft!...

Op 31-10 jl. werd in alle Brabantse dagbladen in de rubriek Geld & Geluk een interview met Mieljr en zijn partner Nita van Vliet gepubliceerd. Het artikel trok ook de speciale aandacht van Toos Bleize uit Oisterwijk.

Toos herkende in Mieljr haar jeugdvriend Mielsr... De ouders van Miel sr, Frans in ’t Zand en Lies Hake, waren erg goed bevriend met de ouders van Toos en zo kwamen de jonge Miel en Toos als kinderen met elkaar in contact. Maar, zoals het vaak in het leven gaat, door omstandigheden raakten zij elkaar uit het oog. Toos wist nu contact te krijgen met Mieljr en dit contact leidde na maar liefst 70 jaar tot een hele plezierige reünie met Mielsr.!

Dit verhaal is misschien wel een mooi voorbeeld van nog vele verhalen, die gaan volgen door de verschillende publicaties rondom familie In ’t Zand(t)!?

 

Op de foto v.l.n.r. Miel jr, Toos en Miel sr.


.................................................................................................................................................................................................................................................................................................

   

Sponsoren  

   

Prikbord  

---------------------------------------------------------

(d.d. 16-11-2017)

Er zijn nu 538 persoonspagina's (bovenaan het blad) voorzien van eigen foto's, e.d.

Komt dat zien! Komt dat zien!

Bedankt voor het insturen!

Ondanks het vele werk, willen we graag hiermee verder gaan.

Dus...stuurt uw foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !!

-------------------------------------------------------

(d.d. 09-06-2016)

Het familiewapen is nu te downloaden.

In EPS formaat

In AI formaat

-----------------------------------------

A T T E N T I E  (d.d. 16-04-2016)

- In de stamboomgegevens van iedere persoon is nu de mogelijkheid aanwezig, om als blikvanger van de desbetreffende persoon zijn/haar foto te plaatsen.

We zijn hard bezig deze mogelijkheden te benutten, mits....we 'n foto tot onze beschikking hebben...

Wij vragen u : check uw gegevens en zendt ons, bij ontbreken ervan, uw "beeltenis"! 

Voor voorbeeld zie Facebook-mededeling d.d. 03-05-2016

Uw gegevens worden nóg waardevoller...

--------------------------------------------------------

(d.d. 21 december 2015)

- Belangrijk:  Inzenden foto's, etc. :  Ga naar Stamboom Instructie !!

- Let op: Om in de stamboom persoonlijke informatie van de levende personen te zien, dient iedereen zich éénmalig (opnieuw ) aan te melden.
 
  
(De inloggegevens overnemen van de verouderde site bleek helaas niet mogellijk...)